Schilder bij Westerink betekent: diverse projecten, nauwkeurig werken en een gezellig team

 • Ede
 • Fulltime/Parttime
 • 24-40 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- netto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO afbouw en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Geen dag is hetzelfde want de diversiteit in projecten en klussen is enorm!
 • We zijn en leerbedrijf, ook zonder ervaring zijn medewerkers meer dan welkom
 • Op vrijdagmiddag zorgt een cateringbedrijf voor onze vrijdagmiddagborrel!

Ons verlanglijstje

 • Werkervaring als schilder zien we graag
 • Door jouw twee rechterhanden en scherpe oog, werk jij nauwkeurig
 • Tot slot ben je klantvriendelijk, collegiaal en gedreven

Over Westerink Afbouw

Wij zijn Westerink Afbouw, dé partner voor alles rondom afbouw. Onze particuliere en zakelijke klanten weten ons te vinden voor grote en kleine afwerkingsprojecten van hun huis of bedrijfspand. Van schilderwerk tot vloer en van tegelwerk tot plint; onze experts realiseren het! Zo leveren we een prachtig huis of een fijne werkomgeving op! Om een strak resultaat na te streven, verlenen we een hoogwaardige service, geven we professioneel advies op maat en gebruiken we moderne technieken.

Het Westerink team is jong, gezellig en gedreven. We werken fijn samen op basis van vertrouwen en vrijheid. Alles is bespreekbaar, behoeften worden gehonoreerd en er is ruimte voor ontwikkeling. Verder is bij ons alles goed geregeld: we hebben mooie werkbussen, gereedschap van kwaliteit en wanneer extra gereedschap benodigd is, wordt het geregeld. Leuke dingen met elkaar beleven vinden we ook belangrijk: van een luxe BBQ tot solex rijden en van forel vissen tot borrelen.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

6.30
Op de zaak aangekomen, laad je de bus zodat je vandaag niet misgrijpt. Daarna stap je, samen met je collega en een kop koffie in het vuistje, de bus in. Op naar een particuliere klant in Lunteren.
7.00
Daar aangekomen bekijk je wat er moet gebeuren. Je begint buiten waar de kozijnen geschilderd moeten worden met schuren en afplakken. Een goede voorbereiding is het halve werk.
9.00
Je eet een boterham en drinkt een bak koffie samen met je collega. Daarna gaan jullie weer verder met het schilderen van de kozijnen. Jullie hebben een goede samenwerking, waardoor de klus snel geklaard wordt.
12.30
Tijd voor een lunchpauze. In de zon eet je samen met je collega je meegebrachte lunch op. Daarna spuit je binnen de wanden en het plafond. Dat gaat lekker vlot! Terwijl de wanden drogen, schilder je de trap.
15.00
De trap is klaar, dus jullie sausen de wanden nog in de juiste kleur en coaten de vloer. Volgende week zijn jullie hier weer en gaan jullie verder op de bovenverdieping van de woning met onder andere het behangwerk.
16.00
Het einde van de dag is daar. Jullie ruimen alles op en gaan terug naar de zaak waar je de bus uitlaadt. Daarna sluit je aan bij de collega’s in de kantine voor een hapje en drankje. Fijn dat de catering wordt verzorgd!

Tijd voor een bakkie

Heb jij twee rechterhanden? Ben je op zoek naar een gevarieerde baan? En wil je aan de slag bij een gedreven werkgever waar oog is voor personeel en ruimte voor plezier? Als jij op deze vragen volmondig ja hebt kunnen antwoorden, dan is deze functie als Schilder bij Westerink jou op het lijf geschreven. Daarom komen we graag met je in contact. Je kan jouw gegevens achterlaten via het onderstaande formulier. Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Bel ons dan!

 

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Stefan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Stefan een WhatsApp op 06 3 81 20 13 7 of mail naar info@westerink-afbouw.nl.